รายชื่อรางวัลและการเสนอชื่อเข้าชิงของก็อตเซเวน

จากวิกิพีเดีย สารานุกรมเสรี
ไปยังการนำทาง ไปยังการค้นหา

รางวัลรายการเพลง[แก้]

The Show[แก้]

ปี วันที่ เพลง คะแนน
2015 06/10/15 If You Do 8981
13/10/15 8598
20/10/15 9241
2016 29/03/16 Fly 9025
05/04/16 9108
18/10/16 Hard Carry 8714
2017 21/03/17 Never Ever 8663

Show Champion[แก้]

ปี วันที่ เพลง
2017 22/03/17 Never Ever
2018 03/10/18 Lullaby

M Countdown[แก้]

ปี วันที่ เพลง คะแนน
2016 31/03/16 Fly 7032
06/10/16 Hard Carry 7994
2017 23/03/17 Never Ever 7976
2018 27/09/18 Lullaby -
04/10/18 Lullaby 10,595

Music Bank[แก้]

ปี วันที่ เพลง คะแนน
2016 01/04/16 Fly 6967
07/10/16 Hard Carry 7438
2017 24/03/17 Never Ever 8695
2018 27/03/18 Look 9927
28/09/18 Lullaby 9751
05/10/18 Lullaby 5323
14/12/18 Miracle 4679

Music Core[แก้]

ปี วันที่ เพลง คะแนน
2018 29/09/18 Lullaby 6123

Inkigayo[แก้]

ปี วันที่ เพลง คะแนน
2016 03/04/16 Fly 8938
09/10/16 Hard Carry 9185
2018 30/09/18 Lullaby 6228

Seoul Music Awards[แก้]

ปี ผู้รับรางวัล รางวัล
2015 GOT7 Rookie Awards
2017 Bonsang Awards (Album) - FLIGHT LOG : Turbulance
2018 Bonsang Awards (Album)

Gaon Chart Music Awards[แก้]

ปี ผู้รับรางวัล รางวัล
2017 GOT7 Album Of the Year (1st Quarter) - Flight Log : Departure
2018 Hot Performance of the year
World Hallyu Star Awards

Golden Disc Awards[แก้]

ปี ผู้รับรางวัล รางวัล
2015 GOT7 Best New Artist
China Goodwill star Awards
2017 Disk Bonsang - Flight Log: Turbulence
2018 Bonsang Awards

Mnet Asian Music Awards[แก้]

ปี ผู้รับรางวัล รางวัล
2016 GOT7 iQiYi Worldwide Favorite Artist
2017 World Performer Award
Favorite K-POP Star

Soompi Awards[แก้]

ปี ผู้รับรางวัล รางวัล
2014 GOT7 Best Rookie Of The Year
2015 Best Music Video "Just Right"
Best Fandom
2016 Best Choreography
Fuse Music Video of the year "Hard Carry"
Best Fandom
2017 Best Male Group
Latin America Popularity Awards
Best Fandom

Global V Live Awards[แก้]

ปี ผู้รับรางวัล รางวัล
2017 GOT7 Global Artist Top 10
2018 Global Artist Top 10
Best Friendship

รางวัลอื่นๆ[แก้]

ปี ผู้รับรางวัล รางวัล สาขา
2014 GOT7 SBS MTV Best of the Best Best New Artist
SBS Pop Asia Awards Best Rookie Group
2015 SBS Awards Festival Chinese Netizen Popularity Awards
Fashion Power Awards Asia Style Best Influence Group
SEED Awards Popular Asian Artist of the year
Top Chinese Music Festival Most Promising Newcomer Awards (Overseas Category)
YinYue V-Chart Awards Best Korean Newcomer
Youku Night Awards New Asian Group Awards
2016 Simply K-pop Awards Best Performance Boy Group "Fly"
MTV Europe Music Awards Best Worldwide Act (Korea)
SBS Pop Asia Awards Best Male Group
ATK Awards Random Play Dance King
Dramafever Awards Best k-pop Act in a Drama
Album Awards Best Album (Daesang) "Flight Log: Turbulence
Hallyu K Fans' Choice Awards Best K-pop Concert in Thailand "Fly in Bangkok"
Best Boy Group
2017 SBS The Show Best of Best Hot Star
Kpop Live poll Awards Fandom of the Year "I GOT7"
2018 V Live Year End Party 2017 Best Worldwide Influencer
Joox Thailand Music Awards 2018 Best K-pop Artist Of the Year