รายชื่อวิดีโอที่มียอดผู้ชมไม่ชอบสูงสุดในยูทูบ

จากวิกิพีเดีย สารานุกรมเสรี
ไปยังการนำทาง ไปยังการค้นหา
ยูทูบ รีวายด์ 2018 ของยูทูบ เป็นวิดีทัศน์บนยูทูบที่มียอดคนไม่ชอบมากที่สุด ซึ่งมีทั้งหมด 15 ล้านดิสไลก์ เมื่อเดือนธันวาคม ค.ศ. 2018

ข้างล่างของบทความนี้คือ รายชื่อวีดิโอที่มียอดผู้ชมไม่ชอบสูงสุดบนเว็บไซต์วิดีทัศนฺ์ออนไลน์ซึ่งคือ ยูทูบ บทความนี้ประกอบด้วยวิดีโอ 50 อันดับแรกที่ไม่ชอบมากที่สุดตลอดกาลซึ่งข้อมูลได้มาจากยูทูบ [1]จำนวนการไม่ชอบถูกถ่ายโดยตรงจากหน้าของวิดีโอบนยูทูบ โดยใช้ปุ่มกดชอบและไม่ชอบในหน้าเว็บไซต์ จากวิดีโอ 40 รายการในรายการนี้ 14 รายการยังปรากฏในรายชื่อวิดีโอยูทูบที่ดูมากที่สุด และ 10 รายการจะปรากฏในรายชื่อวิดีโอที่มียอดผู้ชมชอบสูงสุดในยูทูบ

ยอดนิยม[แก้]

   — วิดีทัศน์ที่ไม่ใช่มิวสิกวิดีโอ
วิด๊ทัศน์ที่มียอดกดไม่ชอบมากที่สุดในยูทูบ[2]
อันดับ ชื่อวิดีทัศน์ ผู้อัปโหลด / ศิลปิน ยอดดิสไลก์ (ล้านคน) ร้อยละดิสไลก์ วันที่อัปโหลด หมายเหตุ
1. †"YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind"[3] YouTube Spotlight 16.69 86.47% December 6, 2018 [A]
2. "Baby"[4] Justin Bieber featuring Ludacris 10.78 47.37% February 19, 2010 [B]
3. "It's Everyday Bro"[5] Jake Paul featuring Team 10 4.45 61.02% May 30, 2017
4. †"Can this video get 1 million dislikes?"[6] PewDiePie 4.31 93.96% December 24, 2016 [C]
5. "Despacito"[7] Luis Fonsi featuring Daddy Yankee 4.20 10.32% January 12, 2017 [D]
6. †"Call of Duty: Infinite Warfare Reveal Trailer"[8] Call of Duty 3.83 86.39% May 2, 2016
7. "Baby Shark Dance"[9] Pinkfong Kids' Songs & Stories 3.72 27.22% June 17, 2016
8. "Friday"[10] Rebecca Black 3.57 77.09% September 16, 2011
9. †"Masha and the Bear: Recipe for Disaster"[11] Get Movies 3.54 35.25% January 31, 2012 [E]
10. †"tati"[12] James Charles 3.21 80.86% May 10, 2019 [F]
11. "How It Is (Wap Bap …)"[15] BibisBeautyPalace 3.06 85.65% May 5, 2017 [G]
12. †"Johny Johny Yes Papa"[19] LooLoo Kids 2.60 36.97% October 8, 2016
13. †"Cortando o Botão do YouTube"[20] Aruan Felix 2.58 74.80% December 22, 2015 [H]
14. †"Учим цвета Разноцветные яйца на ферме Развивающий мультик для детей"[21] Мирошка ТВ 2.48 37.25% February 27, 2018
15. †"Bath Song"[22] Cocomelon - Nursery Rhymes 2.45 36.81% May 2, 2018
16. †"So Sorry."[23] Logan Paul 2.32 57.62% January 2, 2018 [I]
17. "Gangnam Style"[24] Psy 2.25 12.09% July 15, 2012
18. †"YouTube Rewind: The Shape of 2017"[25] YouTube Spotlight 2.22 34.47% December 6, 2017
19. †"Yes Yes Vegetables Song"[26] Cocomelon - Nursery Rhymes 2.22 52.46% August 10, 2018
20. "Sweatshirt"[27] Jacob Sartorius 2.17 74.59% June 7, 2016
21. "Pokemon Go Song"[28] Mishovy šílenosti [cs] 1.92 66.70% July 16, 2016
22. "Dame Tu Cosita"[29] El Chombo featuring Cutty Ranks 1.80 23.27% April 5, 2018
23. †"Wheels on the Bus"[30] Cocomelon - Nursery Rhymes 1.80 36.02% May 24, 2018
24. "Anaconda"[31] Nicki Minaj 1.60 26.30% August 19, 2014
25. †"Baa Baa Black Sheep"[32] Cocomelon - Nursery Rhymes 1.55 37.46% June 25, 2018
26. †"We Believe: The Best Men Can Be"[33] Gillette 1.54 65.77% January 13, 2019
27. "Wrecking Ball"[34] Miley Cyrus 1.54 22.76% September 9, 2013
28. "Sorry"[35] Justin Bieber 1.51 11.21% October 22, 2015
29. †"LA VACA LOLA canciones infantiles"[36] toycantando 1.49 36.06% April 13, 2016
30. "Москва"[37] Timati featuring Guf 1.48 94.26% September 7, 2019 [J]
31. "Gucci Gang"[40] Lil Pump 1.47 13.73% October 23, 2017
32. †"How Many Dislikes Can This Video Get?"[41] RiceGum 1.43 94.46% August 6, 2017
33. "We Can't Stop"[42] Miley Cyrus 1.36 26.76% June 19, 2013
34. †"Huge Eggs Surprise Toys Challenge"[43] Ryan ToysReview 1.32 35.32% April 13, 2016
35. "Frick Da Police"[44] RiceGum 1.28 53.37% October 10, 2017
36. "Fight Kulüp"[45] Killa Hakan & Ceza & Ezhel & Ben Fero 1.27 69.81% July 28, 2019 [K]
37. †"This Is The Way"[46] Super Simple Songs - Kids Songs 1.27 37.57% June 8, 2016
38. "Look What You Made Me Do"[47] Taylor Swift 1.27 12.53% August 27, 2017
39. †"Daniela Mercury convoca mulheres contra Bolsonaro"[48] Dilma Resistante 1.26 98.13% September 23, 2018 [L]
40. †"Johny Johny Yes Papa"[50] CVS 3D Rhymes 1.25 36.74% January 25, 2017
41. "ROAST YOURSELF CHALLENGE"[51] Kenia Os 1.22 37.87% October 26, 2018
42. †"Wheels On The Bus"[52] LittleBabyBum 1.21 42.63% August 9, 2014
43. †"Sick Song"[53] Cocomelon - Nursery Rhymes 1.20 35.80% July 20, 2018
44. "Rap Devil"[54] Machine Gun Kelly 1.20 33.75% September 3, 2018
45. "Me Solta"[55] Nego do Borel 1.18 37.12% July 9, 2018
46. "Axel F"[56] Crazy Frog 1.18 15.47% June 16, 2009
47. "The Gummy Bear Song"[57] Gummibär 1.17 24.85% October 9, 2007
48. †"UPA CAVALINHO"[58] Galinha Pintadinha 1.16 31.42% July 7, 2017
49. "Shape of You"[59] Ed Sheeran 1.15 5.25% January 30, 2017
50. "Swish Swish"[60] Katy Perry featuring Nicki Minaj 1.14 20.00% August 24, 2017
ข้อมูลเมื่อวันที่ 16 ธันวาคม 2561

อ้างอิง[แก้]

  1. MyTop100Videos (มีนาคม 21, 2013). "Most Disliked YouTube Videos". YouTube. Archived from the original on พฤษภาคม 2, 2016. Retrieved เมษายน 28, 2016.
  2. "All Time Most Disliked YouTube Videos". dbase.tube. ธันวาคม 12, 2019. Archived from the original on ธันวาคม 13, 2018.
  3. "YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind". YouTube. Archived from the original on December 6, 2018. สืบค้นเมื่อ December 27, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  4. "Justin Bieber – Baby ft. Ludacris". YouTube. Archived from the original on July 10, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  5. "Jake Paul – It's Everyday Bro (Song) feat. Team 10 (Official Music Video)". YouTube. Archived from the original on June 29, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  6. "Can this video get 1 million dislikes?". YouTube. Archived from the original on January 21, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  7. "Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee". YouTube. Archived from the original on July 11, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  8. "Official Call of Duty®: Infinite Warfare Reveal Trailer". YouTube. Archived from the original on July 8, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  9. "Baby Shark Dance | Sing and Dance! | Animal Songs | PINKFONG Songs for Children". Archived from the original on March 31, 2018. สืบค้นเมื่อ March 24, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  10. "Friday – Rebecca Black – Official Music Video". YouTube. Archived from the original on July 9, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  11. "Masha and The Bear - Recipe for disaster (Episode 17)". YouTube. Archived from the original on December 15, 2015. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  12. "tati". YouTube. 10 May 2019. สืบค้นเมื่อ 11 May 2019.
  13. "YouTube star James Charles loses 2m subscribers after row with fellow vlogger". Sky News (in อังกฤษ). สืบค้นเมื่อ 2019-05-12.
  14. "James Charles loses a million subscribers in a week" (in อังกฤษ). 2019-05-12. สืบค้นเมื่อ 2019-05-12.
  15. "Bibi H – How it is ( wap bap ... ) [Official Video]". YouTube. May 5, 2017. Archived from the original on July 11, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  16. "Youtube-Star Bibi: Hat sie den unbeliebtesten Song aller Zeiten gemacht? (German)". stern.de (in เยอรมัน). May 5, 2017. Archived from the original on May 9, 2017. สืบค้นเมื่อ May 7, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  17. Heine, Nicolas. "Musikvideo » Bibi H – How It Is (Wap Bap) (German)". Dance-Charts.de (in เยอรมัน). Archived from the original on June 6, 2017. สืบค้นเมื่อ May 7, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  18. "Noisey Staff". "BibisBeautyPalace versetzt Popmusik den Todesstoß und das Internet sendet Flüche aus". Noisey (in เยอรมัน). Archived from the original on May 6, 2017. สืบค้นเมื่อ May 7, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  19. "Johny Johny Yes Papa - THE BEST Song for Children". Archived from the original on July 5, 2018. สืบค้นเมื่อ May 15, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  20. "CORTANDO O BOTÃO DO YOUTUBE". YouTube. Archived from the original on March 20, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  21. "Учим цвета Разноцветные яйца на ферме Развивающий мультик для детей". YouTube. สืบค้นเมื่อ February 8, 2019. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  22. "Bath Song | Cocomelon (ABCkidTV) Nursery Rhymes & Kids Songs". YouTube. Archived from the original on August 27, 2018. สืบค้นเมื่อ July 30, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  23. "So Sorry". Archived from the original on January 3, 2018. สืบค้นเมื่อ January 3, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  24. "PSY – GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V". YouTube. Archived from the original on July 26, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  25. "YouTube Rewind: The Shape of 2017 | #YouTubeRewind". Archived from the original on December 12, 2018. สืบค้นเมื่อ April 13, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  26. "Yes Yes Vegetables Song CoCoMelon Nursery Rhymes & Kids Songs". YouTube. สืบค้นเมื่อ February 8, 2019. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  27. "Jacob Sartorius – Sweatshirt (Official Music Video)". YouTube. Archived from the original on July 5, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  28. "POKEMON GO SONG!!! by MISHA (FOR KIDS) [ORIGINAL]". YouTube. Archived from the original on June 4, 2017. สืบค้นเมื่อ January 6, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  29. "El Chombo - Dame Tu Cosita feat. Cutty Ranks (Official Video) [Ultra Music]". YouTube. Archived from the original on July 4, 2018. สืบค้นเมื่อ July 2, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  30. "Wheels on the Bus CoCoMelon Nursery Rhymes & Kids Songs". YouTube. สืบค้นเมื่อ February 8, 2019. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  31. "Nicki Minaj – Anaconda". YouTube. Archived from the original on April 27, 2016. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  32. "Baa Baa Black Sheep CoCoMelon Nursery Rhymes & Kids Songs". YouTube. สืบค้นเมื่อ February 8, 2019. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  33. Gillette (January 17, 2019). "We Believe: The Best Men Can Be" – โดยทาง YouTube.
  34. "Miley Cyrus – Wrecking Ball". YouTube. Archived from the original on April 26, 2016. สืบค้นเมื่อ January 6, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  35. "Justin Bieber – Sorry (PURPOSE : The Movement)". YouTube. Archived from the original on July 11, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  36. "LA VACA LOLA canciones infantiles". April 13, 2016 – โดยทาง YouTube.
  37. "Тимати x GUF - Москва (Премьера клипа, 2019)". YouTube. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  38. Звезда, Сергей (10 September 2019). "Гуф извинился за клип про Москву и заявил, что его "развели". Тимати удалил видео". TJ (in Russian). สืบค้นเมื่อ 10 September 2019.
  39. "Тимати удалил из YouTube собравший рекордное число дизлайков клип". RBC. 10 September 2019. สืบค้นเมื่อ 10 September 2019.
  40. "Lil Pump - "Gucci Gang" (Official Music Video)". Archived from the original on December 14, 2017. สืบค้นเมื่อ January 6, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  41. RiceGum. "How Many Dislikes Can This Video Get?". Archived from the original on December 9, 2018. สืบค้นเมื่อ August 7, 2017 – โดยทาง YouTube. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  42. "Miley Cyrus – We Can't Stop". YouTube. Archived from the original on July 10, 2017. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  43. "Huge Eggs Surprise Toys Challenge Inflatable water slide Disney Cars Toys Paw Patrol Spiderman". YouTube. Archived from the original on February 17, 2018. สืบค้นเมื่อ February 17, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  44. "RiceGum – Frick Da Police (Official Music Video)". YouTube. Archived from the original on October 12, 2017. สืบค้นเมื่อ October 13, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  45. "Killa Hakan & Ceza & Ezhel & Ben Fero - Fight Kulüp". YouTube. Archived from the original on August 10, 2019. สืบค้นเมื่อ August 13, 2019. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  46. "This Is The Way | Kids Songs | Super Simple Songs". YouTube.
  47. "Taylor Swift – Look What You Made Me Do". YouTube. Archived from the original on September 4, 2017. สืบค้นเมื่อ September 4, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  48. "Daniela Mercury convoca mulheres contra Bolsonaro". YouTube. Archived from the original on September 26, 2018. สืบค้นเมื่อ September 26, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  49. "Vídeos da campanha #EleNão recebem enxurrada de 'não gostei'". Correiodo Estado (in โปรตุเกส). September 26, 2018.
  50. "Johny Johny Yes Papa Nursery Rhyme | Part 3 – 3D Animation Rhymes & Songs for Children". YouTube. Archived from the original on June 11, 2017. สืบค้นเมื่อ December 15, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  51. "ROAST YOURSELF CHALLENGE KENIA OS". YouTube. สืบค้นเมื่อ December 19, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  52. "Wheels On The Bus | Plus Lots More Nursery Rhymes | 54 Minutes Compilation from LittleBabyBum!". YouTube. Archived from the original on November 19, 2015. สืบค้นเมื่อ July 30, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  53. "Sick Song CoCoMelon Nursery Rhymes & Kids Songs". YouTube. สืบค้นเมื่อ February 8, 2019. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  54. Machine Gun Kelly (September 3, 2018). "Machine Gun Kelly "Rap Devil" (Eminem Diss) (WSHH Exclusive - Official Music Video)". WorldStarHipHop. Archived from the original on October 4, 2018. สืบค้นเมื่อ October 9, 2018 – โดยทาง YouTube. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  55. "Nego do Borel - Me Solta (kondzilla.com)". YouTube. Archived from the original on July 27, 2018. สืบค้นเมื่อ July 24, 2018. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  56. Wernquist, Erik (June 16, 2009). "Crazy Frog - Axel F". Archived from the original on December 7, 2017. สืบค้นเมื่อ December 8, 2017 – โดยทาง YouTube. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  57. "The Gummy Bear Song - Long English Version". Gummibär. October 9, 2007. Archived from the original on May 31, 2018. สืบค้นเมื่อ May 29, 2018 – โดยทาง YouTube. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  58. "UPA CAVALINHO - Clipe Música Oficial - Galinha Pintadinha DVD 4". YouTube.
  59. "Ed Sheeran – Shape of You [Official Video]". Archived from the original on July 11, 2017. สืบค้นเมื่อ December 8, 2017. Unknown parameter |url-status= ignored (help)
  60. KatyPerryVEVO (August 24, 2017), Katy Perry – Swish Swish (Official) ft. Nicki Minaj, archived from the original on September 8, 2017, สืบค้นเมื่อ September 8, 2017 Unknown parameter |url-status= ignored (help)

หมายเหตุ[แก้]

  1. Became the most disliked video within 6 days 10 hours.
    Milestones:
    • 1 million in 9 hours
    • 1.4 million after 12 hours
    • 2 million in 21 hours
    • 2.4 million after 24 hours
    • 3 million in 29 hours
    • 3.8 million after 36 hours
    • 4 million in 40 hours
    • 4.6 million after 48 hours
    • 5 million in 2 days 5 hours
    • 6 million in 3 days
    • 7 million in 3 days 17 hours
    • 8 million in 4 days 8 hours
    • 9 million in 5 days 10 hours
    • 10 million in 6 days 12 hours
    • 11 million in 7 days
    • 12 million in 8 days
    • 13 million in 9 days
    • 14 million in 13 days
    • 15 million in 24 days
    • 16 million in 66 days
  2. "Baby" was the most disliked video on YouTube in 2011, with 1.17 million dislikes, until the video for Rebecca Black's "Friday" surpassed it in March that year, yielding more than 1.2 million dislikes. "Friday" was deleted in June 2011, and "Baby" held the record for most disliked video until December 13, 2018. Currently the dislikes percentage is under 50%.
  3. This video reached 1 million and 2 million dislikes in the fastest time ever, doing so in 3.6 hours and 19 hours, respectively. It broke the previous records of 3 days and 11 days. This is also the most-disliked challenge video (challenges the viewer to dislike the video as possible)
  4. "Despacito" is the most liked and most viewed YouTube video and Vevo video with over 33 million likes and 6.1 billion views as of May 2019.
  5. Recipe for Disaster is the most viewed non-music video with over 3.2 billion views.
  6. This is Charles’ response to a video uploaded by Tati Westbrook titled "BYE SISTER ...". Charles' response addressed the issues raised by Westbrook in her video. In addition, he apologized both to his fans and Westbrook and her husband. Critics felt the apology was insincere and rushed, and Charles has since lost over 3 million subscribers since the upload. The video was deleted on June 6, 2019.[13][14]
  7. This music video was uploaded by the German beauty YouTuber Bianca "Bibi" Heinicke. Fans and critics alike criticized the track for its shallow lyrics and poor vocal performance.[16][17] Heinicke received some backlash prior to the song's release when the pre-order price of 4,99€ was revealed.[18]
  8. The title, when translated to English, is "Cutting the YouTube Button". The Silver YouTube Play Button is a reward that users receive when their channel reaches 100,000 subscribers. Aruan was mainly criticized for destroying a trophy and doing the stunt to attract more subscribers.
  9. Logan Paul uploaded this video in response to the backlash regarding his Aokigahara suicide video, where he apologized for his insensitive behaviour, but several critics believed the apology was insincere.
  10. This hip-hop video was intended to express congratulations to Muscovites on the City Day, September 7, 2019, which coincided to happen just a day before local election in Moscow. In the track, both rappers expressed support for Moscow mayor Sergey Sobyanin; Timati also unequivocally critised the recent political protests, and praised the authorities, among other things, for disallowing gay prides in the city. The message was seen by the audience as "selling out". On September 10, Guf apologized for the video, saying he had been persuaded to write the lyrics and to perform, while being totally unaware of the political developments or even the fact of the upcoming election. Timati said that he had had no intention to offend anyone, adding that "a high-profile opinion is often perceived through the prism of negativity, as any unpopular decision is", but this time "it was over-the-top", and that he decided to delete the video from YouTube to stop the criticism. Both denied receiving money or any kind of preference from the authorities. The video was deleted indeed a few hours later.[38][39]
  11. "Fight Kulüp" became the first Turkish video to reach 1 million dislikes on YouTube.
  12. The video created by Brazilian singer Daniela Mercury is a challenge she has proposed for other celebrities to demonstrate against Brazilian presidential candidate Jair Bolsonaro in the 2018 Brazilian presidential election. The title means "Daniela Mercury calls on women against Bolsonaro." The video reached 1 million dislikes in three days.[49]