รายชื่อภาพยนตร์ชุดอนิเมะเรียงตามจำนวนตอน

จากวิกิพีเดีย สารานุกรมเสรี
ไปยังการนำทาง ไปยังการค้นหา

นี่คือรายชื่อภาพยนตร์ชุดอนิเมะเรียงตามจำนวนตอน

ภาพยนตร์ชุดสืบเนื่อง[แก้]

จำนวนตอน วันแรก (ในญี่ปุ่น) วันสุดท้าย (ในญี่ปุ่น) ชื่อภาพยนตร์ชุดสืบเนื่อง
7542+[1][2][3][n 1] 5 ตุลาคม 1969
ยังไม่จบ
ซาซาเอะ-ซัง
2745[n 2] 1 เมษายน 1973
ยังไม่จบ
โดราเอมอน
2010[4][n 3] 10 เมษายน 1993
ยังไม่จบ
นินจารันทาโร่
1818[5] 3 ตุลาคม 1994 30 มีนาคม 2013 Oyako Club (親子クラブ)
1651[n 4] 5 ตุลาคม 1998
ยังไม่จบ
โอจารุมารุ อภินิหารเจ้าชายน้อย
1565 1 มกราคม 1975 31 ธันวาคม 1979 Kirin Monoshiri Yakata (キリンのものしりやかた)
1498 1 มกราคม 1980 30 ธันวาคม 1984 Kirin Ashita no Calendar (キリンあしたのカレンダー)
1494[n 5] 7 มกราคม 1975 2 มกราคม 1995 Manga Nippon Mukashi Banashi (まんが日本昔ばなし)
1442[n 6] 3 ตุลาคม 1988
ยังไม่จบ
อันปังแมน
1428[6] 1 ตุลาคม 1976 31 มีนาคม 1982 Hoka Hoka Kazoku (ほかほか家族)
1310[7][n 7] 7 มกราคม 1990
ยังไม่จบ
หนูน้อยจอมซ่า มารุโกะจัง
1274 1 กรกฎาคม 1966 2 สิงหาคม 1970 Monoshiri Daigaku Ashita no Calendar (ものしり大学 明日のカレンダー)
1203[n 8] 13 ธันวาคม 1993
ยังไม่จบ
ไอ้เสือน้อยชิมาจิโร่
1131[n 9] 1 เมษายน 1997
ยังไม่จบ
โปเกมอน
1040[7][n 10] 13 เมษายน 1992
ยังไม่จบ
เครยอนชินจัง
1006 1 ตุลาคม 1971 31 ธันวาคม 1974 Sekai Monoshiri Ryoko (世界ものしり旅行)
969[8] 7 เมษายน 1979
ยังไม่จบ
กันดั้ม
966[n 11] 8 มกราคม 1996
ยังไม่จบ
ยอดนักสืบจิ๋วโคนัน
907[n 12] 4 เมษายน 1998
ยังไม่จบ
เกมกลคนอัจฉริยะ
837[n 13] 3 ตุลาคม 2002
ยังไม่จบ
นินจาคาถาโอ้โฮเฮะ
836[n 14] 20 ตุลาคม 1999
ยังไม่จบ
วันพีซ
778[n 15] 26 กุมภาพันธ์ 1986
ยังไม่จบ
ดราก้อนบอล
773[9] 4 เมษายน 1987 28 กันยายน 1994 Kotowaza House (ことわざハウス)
744[n 16] 29 สิงหาคม 1965 29 มีนาคม 1987 ผีน้อยคิวทาโร่
730[n 17] 28 กันยายน 1981 28 สิงหาคม 2004 นินจาฮัตโตริ
681[n 18] 1 กุมภาพันธ์ 2004
ยังไม่จบ
พริตตี้เคียว
636[10] 22 ตุลาคม 2002
ยังไม่จบ
ดูเอลมาสเตอร์
624[n 19] 1 พฤษภาคม 1961 4 กรกฎาคม 1964 Otogi Manga Calendar (おとぎマンガカレンダー)
599[n 20] 12 มีนาคม 1983 6 มีนาคม 2004 ปาร์แมน
508[n 21] 17 กันยายน 1984 31 ธันวาคม 2005 ทรานส์ฟอร์มเมอร์ส
480[n 22] 7 กรกฎาคม 2000 30 มีนาคม 2013 แฮมทาโร่ แก๊งจิ๋วผจญภัย
458 8 มกราคม 2001
ยังไม่จบ
[11]
เบย์เบลด
443 3 มกราคม 1968 20 มีนาคม 2008 GeGeGe no Kitarō
413[n 23] 3 เมษายน 2004 25 กันยายน 2012 เคโรโระ ขบวนการอ๊บอ๊บป่วนโลก
411 5 เมษายน 2009
ยังไม่จบ
เจเวลเพ็ต
398 7 กันยายน 2008
ยังไม่จบ
แบทเทิลสปิริตส์
384[n 24] 16 มิถุนายน 1996 19 ธันวาคม 2004 คุณตำรวจป้อมยาม
381[1][n 25] 5 ตุลาคม 2004 27 มีนาคม 2012 เทพมรณะ
375 7 กุมภาพันธ์ 1998 29 กันยายน 2013 บีดาแมน
369[n 26] 7 มีนาคม 1999
ยังไม่จบ
[12]
ดิจิมอน
366 3 สิงหาคม 1970 30 กันยายน 1971 Manga Jinbutsushi (キリンものしり大学 マンガ人物史)
365 1 เมษายน 2009 30 มีนาคม 2010 Charady no Joke na Mainichi (キャラディのジョークな毎日)
341[n 27] 8 เมษายน 1981 3 มีนาคม 2007 ดร.สลัมป์ กับหนูน้อยอาราเล่
335[n 28] 8 ธันวาคม 2003
ยังไม่จบ
กินทามะ
331[n 29] 19 เมษายน 2002 19 กันยายน 2009 อาตาชินจิ ครอบครัวตัวป่วน
331 27 มีนาคม 1988 9 มิถุนายน 1996 นักประดิษฐ์รุ่นจิ๋ว
328 12 ตุลาคม 2009
ยังไม่จบ
แฟรี่เทล ศึกจอมเวทอภินิหาร
321[n 30] 24 ตุลาคม 1971
ยังไม่จบ
ลูแปงที่สาม
318 11 ตุลาคม 1986
ยังไม่จบ
เซนต์เซย์ย่า
314 8 มกราคม 2011
ยังไม่จบ
การ์ดไฟท์!! แวนการ์ด
312 11 กันยายน 1994 29 มีนาคม 2008 ร็อคแมน
305 3 เมษายน 1983 29 มีนาคม 2006 คินนิคุแมน
305 6 พฤษภาคม 1978 31 พฤษภาคม 1984 Manga Hajimete Monogatari (まんがはじめて物語)
302[n 31] 15 ตุลาคม 1975 28 มิถุนายน 1982 เณรน้อยเจ้าปัญญา
300 1 มกราคม 1971 30 กันยายน 1972 Hyppo and Thomas
300 3 เมษายน 2006 27 มีนาคม 2009 Miracle! Mimika (味楽る!ミミカ)
297[n 32] 12 ตุลาคม 2009
ยังไม่จบ
ทามาก็อตจิ!
295 1 มกราคม 1963 28 มีนาคม 2004 เจ้าหนูปรมาณู
283 3 ตุลาคม 1984 9 เมษายน 1987 Dotanba no Manners (ドタンバのマナー)
279 5 เมษายน 2007 28 ธันวาคม 2013 บาคุกัน มอนสเตอร์บอลทะลุมิติ
268[n 33] 5 ตุลาคม 2008 19 มีนาคม 2014 นักเตะแข้งสายฟ้า
263[n 34] 30 มีนาคม 1968 29 กันยายน 1979 ดาวแห่งทีมไจแอนท์
260 5 เมษายน 1974 13 สิงหาคม 1975 Gan to Gon
260 1 เมษายน 1974 21 มีนาคม 1975 Hoshi no Ko Poron
254 5 เมษายน 2008 30 มีนาคม 2013 เบ็คแฮม เพนกวินเจ้าปัญหา
248[n 35] 14 มีนาคม 1978 30 ธันวาคม 2003 กัปตันฮาร็อค
247[n 36] 7 มีนาคม 1992
ยังไม่จบ
เซเลอร์มูน
244 10 ตุลาคม 1983 6 ตุลาคม 2002 กัปตันซึบาสะ
243[n 37] 16 ตุลาคม 1999 24 กันยายน 2014 ฮันเตอร์ x ฮันเตอร์
240 30 มีนาคม 1970 31 ธันวาคม 1970 Itazura Tenshi Chippo-chan (いたずら天使チッポちゃん)
236 1 ตุลาคม 1972 27 กันยายน 2015 วิหคสายฟ้า กัชช่าแมน
226[n 38] 14 ตุลาคม 1981 23 ธันวาคม 2008 ลามู ทรามวัยจากต่างดาว
221[n 39] 5 ตุลาคม 1969 26 มีนาคม 1992 มูมิน
221[n 40] 10 ตุลาคม 2001 28 มีนาคม 2012 ปริ๊นซ์ ออฟ เทนนิส
217 [n 41] 25 กันยายน 1971
ยังไม่จบ
บากะบงอัจฉริยะ
217[n 42] 7 กุมภาพันธ์ 1999 11 ธันวาคม 2004 แม่มดน้อยโดเรมี
214 8 มกราคม 2014
ยังไม่จบ
โยไควอทช์
212 4 มกราคม 2014
ยังไม่จบ
ฟิวเจอร์การ์ด บัดดี้ไฟท์
211[n 43] 2 เมษายน 1997 31 มีนาคม 2002 หุ่นรบฮิคาเรี่ยน
211[n 44] 3 ตุลาคม 1982 20 ตุลาคม 2012 มาครอส
208[n 45] 31 มีนาคม 2008 25 กันยายน 2009 บ้านนี้ต้องมีเหมียว
204[n 46] 7 ตุลาคม 2006 25 กันยายน 2010 ครูพิเศษจอมป่วน รีบอร์น!
200 7 เมษายน 1997 26 มีนาคม 2016 คินดะอิจิ กับคดีฆาตกรรมปริศนา
200 28 มกราคม 1991 12 เมษายน 1993 Holly the Ghost
200 2 ตุลาคม 1989 12 มกราคม 1991 เฮนเบะกับร่มวิเศษ

ดูเพิ่ม[แก้]

อ้างอิง[แก้]

การอ้างอิง[แก้]

  1. 1.0 1.1 "Animation World 8月11日〜9月10日". Animage (in Japanese). Tokyo, Japan: Tokuma Shoten. 375: 157–164. 10 September 2009.
  2. http://www.filmweb.pl/serial/Sazae-san-1969-502304
  3. 『サザエさん』原作からアニメへの歴史 (in Japanese). Fuji TV. สืบค้นเมื่อ 2008-08-04.
  4. 忍たま乱太郎 これまでのおはなし (in Japanese). NHK. สืบค้นเมื่อ 28 April 2013.
  5. 親子クラブ (in Japanese). Eiken. สืบค้นเมื่อ 20 November 2014.
  6. ほかほか家族 (in Japanese). Eiken. สืบค้นเมื่อ 20 October 2010.
  7. 7.0 7.1 "Animation World 4月11日〜5月10日". Animage (in Japanese). Tokyo, Japan: Tokuma Shoten. 419: 120–127. 10 May 2013.
  8. (as of 23 April 2017).
  9. ことわざハウス (in Japanese). Eiken. สืบค้นเมื่อ 20 July 2014.
  10. (as of 19 March 2017).
  11. "Beyblade Burst" Bigins Spring 2016
  12. "Digimon Adventure Tri Special News".

เชิงอรรถ[แก้]

  1. Includes 7181 TV episodes and 11 specials (as of 2013).
  2. Includes 26 TV episodes from the 1973 series, 1787 from the 1979 series, and 865 from the 2005 series, as well as 13 specials, 33 feature films, 10 short films, 4 Dorami-chan films, 2 Dorami-chan and Doraemons films, and 5 The Doraemons films (as of 16 July 2017).
  3. There are 22 "series" which are part of the overall Nintama Rantarō series, 2 specials and 1 film as of June 2015. This page lists all the episode titles.
  4. There are 1647 TV episodes and 4 films (as of 16 July 2017).
  5. 24 TV episodes from the 1975 series, 1470 TV episodes from the 1976 series
  6. There are 1366 TV episodes, 18 TV specials, 25 films in the main series, 23 additional related films, and 10 OVAs (as of 16 July 2017).
  7. There are 142 TV episodes from the 1990 series with 3 specials, 1109 from the 1995 series with 19 specials, 33 episodes of television drama and 4 films. (as of 16 July 2017).
  8. There are 726 TV episodes in the 1993 series, 474 episodes in the 2008 series (which includes Explore!, Hesoka, and Wow), and 3 films (as of 16 July 2017).
  9. There are 976 TV episodes in the various series, 18 films, 40 specials, 3 OAVs and 22 episodes in the Pokémon Chronicles (as of 16 July 2017).
  10. There are 937 TV episodes, 24 films, and 79 TV specials (as of 16 July 2017).
  11. There are 865 TV episodes, 20 films, 27 OVAs, 1 crossover film with Lupin III, 5 TV specials and 4 live action (as of 16 July 2017).
  12. There are 27 TV episodes from the original series, 224 in the 2000 series, 12 in the Capsule Monsters series, 180 in the GX series, 154 in the 5D's series, 73 in the Zexal series, 73 in the Zexal II series, 148 in the ARC-V series, 9 in the List of Yu-Gi-Oh! VRAINS episodes, 3 specials, and 4 films (as of 16 July 2017).
  13. There are 220 TV episodes from the original series, 500 Shippuden, 95 Boruto episodes, 11 films and 11 OVAs (as of 24 February 2019).
  14. There are 797 TV episodes, 12 films, and 3 OVAs
  15. There are 153 TV episodes in the original series, 291 in Z Series, 65 in GT Series, 159 in Z Kai Series, 99 in Super Series, 19 films, 2 OVAs, 6 specials, 2 short films and 3 live action films (as of 16 July 2017).
  16. There are 96 TV episodes in the 1965 series, 135 in the 1971 series, 510 in the 1985 series, and 3 films.
  17. There are 694 TV episodes in the 1981 series, 31 in the 2012 series, and 5 films (as of 28 July 2013).
  18. There are 618 TV episodes, 20 films, 1 (dance) special and 3 shorts (as of 2 July 2017).
  19. There are 312 TV episodes in the 1961 series and 312 in the 1962 series.
  20. There are 65 TV episodes in the 1967 series, 526 in the 1983 series, 3 specials, and 5 films.
  21. There are 10 TV series (496 episodes) and 3 OVA series (12 episodes).
  22. There are 296 TV episodes in the 2000 series, 77 in the 2006 series, 52 in the 2011 series, 51 in the 2012 series, and 4 films.
  23. There are 357 episodes in the 2004 series, 51 in the 2010 series, and 5 films.
  24. There are 373 TV episodes, 9 specials, and 2 films.
  25. There are 373 TV episodes, 4 specials, and 4 films.
  26. There are 332 Digimon Episodes, 12 movies, and 1 Special.
  27. There are 243 TV episodes in the 1981 series, 74 in the 1997 series, 10 films, 13 specials, and 1 OVA.
  28. There are 201 TV episodes in the 2006 series, 51 in the 2011 series, 13 in the 2012 series, 2 OVAs, and 2 films.
  29. There are 330 TV episodes and 1 film.
  30. There are 23 episodes in the original series, 155 in Part II, 50 in Part 3, and 13 in Mine Fujiko to Iu Onna, 26 specials, 10 films, and 3 OVAs
  31. There are 296 TV episodes and 6 films.
  32. There are 143 TV episodes in first series, and 49 in second series, 29 in third series, and 26 in current series.
  33. There are 127 episodes in original series, 47 in Go saga, 51 in Go Chrono Stone saga, 43 in Go Galaxy saga.
  34. There are 182 TV episodes in the original 1968 series, 52 in the 1977 series, 23 in the 1979 series, 5 films, and 1 special.
  35. Cosmo Warrior Zero 13 epsisodes, Endless Orbit SSX 22 epsisodes, Galaxy Express 999 113 epsisodes, Gun Frontier 13 epsisodes, Space Pirate Captain Harlock 42 epsisodes, Space Pirate Captain Herlock: Outside Legend – The Endless Odyssey 13 epsisodes, 5 OVA series 19 episodes, and 13 movies and specials.
  36. There are 239 total TV episodes (from the original series, R, S, SuperS, Stars, and Crystal), 3 films, and 5 specials.
  37. Hunter x Hunter 62, Hunter x Hunter (2011) 148, Hunter x Hunter OVA 8, Hunter x Hunter: Greed Island 8, Hunter x Hunter: Greed Island Final 14, Hunter x Hunter Pilot 1, Hunter x Hunter: Phantom Rouge – Movie 1, Hunter x Hunter: The Last Mission – Movie 1.
  38. There are 195 episodes in Urusei Yatsura, and 25 in ovas, 6 in films
  39. There are 104 in Moomin, 52 in New Moomin, and 65 in Moomin.
  40. There are 191 total TV episodes, 27 total OVA episodes and 3 films.
  41. Tensai Bakabon (40), Ganso Tensai Bakabon (103), Heisei Tensai Bakabon (46), Rerere no Tensai Bakabon (24), 4 films.
  42. There are 51 total TV episodes from the original 1999 series, 49 episodes in the 2000 series, 50 episodes in the 2001 series, 51 episodes in the 2002 series, 13 total OVA episodes, 2 films and 1 special.
  43. There are 211 episodes total in various series.
  44. There are 211 episodes total in various series.
  45. There are 104 in Chi's Sweet Home, 104 in Chi's Sweet Home: Chi's New Address.
  46. There are 203 total TV episodes and 1 OVA.